Upload Image...

Få en gratis baby startpakke fra Rema 1000

En af danskernes foretrukne købmandsbutikker, Rema 1000, tilbyder en baby startpakke helt gratis.

Du kan få 1 Rema 1000 baby startpakke pr. barn. Dermed er der mulighed for at afprøve om deres produkter passer til det enkelte barn. Læs mere om Rema 1000 babypakken nedenfor.

Gratis baby startpakke fra Rema 1000

Hos din lokale Rema 1000 købmand kan du få en gratis baby startpakke med forskellige produkter fra Rema 1000. Praktiske produkter du kan bruge i dagligdagen, med et nyfødt barn.

Du får pakken ved at udfylde en formular på Rema 1000’s hjemmeside. Herefter får du et bevis pr. mail, med angivelse af hvor og hvornår Rema 1000 babypakken kan hentes.

Rema 1000′ baby startpakke har en værdi på ca. 80 kr. og indeholder flere af deres produkter i en god kvalitet, til en lav pris.

Det er meget individuelt hvilke bleer der er favorit-bleerne, og her er de forskellige gratis babypakker en rigtig god måde at afprøve forskellige mærker.
Hvor nogle måske har gode erfaringer med et blemærke, oplever andre at barnet tisser igennem (eller det der er værre yikes).

Indhold i Rema 1000′ gratis baby startpakke

I babypakken finder du Rema 1000s egne New Bord bleer i str. 2-4 kg., hvilket passer de fleste børn. Er barnet i den større ende, med en fødselsvægt på 3500+ gram, så kan det være værd at overveje et nummer større. Hvis du er den i mødregruppen som har født sidst, kan det være at du kan være heldig at låne et par af de andres bleer, for at prøve numrene større, i stedet for at købe en hel pakke første gang.

Derudover finder du vådservietter (hvordan har vi levet uden dem, før vi blev forældre?), skumvaskeklude, en sut, en bamse og en overraskelse fra Rema 1000.

Vi har også oplevet at Rema 1000s babypakke har indeholdt baby shampoo og babyolie.

Klik her, for at bestille Rema 1000s baby startpakke gratis

Rema 1000 på Instagram