Mens nogle af de økologiske babytøjsmærker er lette at finde, er der også nogle der kan være sværere at finde. En af årsagerne hertil er ironisk nok at udbudet er blevet større, så hvor det tidligere skyldtes mangel på økologisk babytøj mærker, er det i dag nærmere det modsatte.

Her på Baby-Startpakke.dk mener vi dog ikke at man kan få nok økologisk babytøj, så nedenfor finder du vores oversigt over forhandlere af økologisk babytøj og ikke mindst hvilke mærker af økologisk babytøj der findes på det danske marked.

Abonnement på økologisk babytøj

Kan du ikke få nok af økologisk babytøj, og vil du samtidig gerne være med til at mindske vores Co2 fodspor, så er VIGGA.US netop noget for dig.

VIGGA.US er verdens første cirkulære abonnementsservice med økologisk børnetøj.

På godt dansk betyder det at du nu har mulighed for at købe økologisk babytøj på abonnement. I stedet for den typiske køb-og-smid-væk kultur sendes det brugte babytøj retur til VIGGA.US, som sørger for at gennemgå tøjet og vaske det inden det sendes ud til en ny familie.

Ved at bruge VIGGA.US giver du derfor barnet noget lækkert økologisk babytøj i højeste kvalitet, samtidig med at garderoben løbende bliver udskiftet – og det kan gøres med en god samvittighed.

Pga. tøjet bliver genbrugt flere gange kan prisen stadig holdes nede, og du betaler derfor kun fra 299 kr. pr. md. (Prisen afhænger af hvor meget tøj du vil have til rådighed).

Læs mere om VIGGA, og se nogle af deres videoer om konceptet her.